Parfum opfrissen met water

Thursday, April 15, 2010

Parfum opfrissen met water?

08-04-2010
Parfum reactiveren met één enkele druppel water? Een geur vervliegt normaal gesproken een aantal uren nadat deze is aangebracht, maar ‘your fragrance!’ van Replay kun je reactiveren met een druppel water waardoor de topnoten van de geur opnieuw vrij komen! Deze geur kun je dus op jouw gekozen moment opnieuw beleven en er steeds opnieuw van genieten.

Revolutionaire eau de toilette

Replay’s ‘your fragrance!’ maakt gebruik van water en innovatieve geurtechnologie die de manier waarop we een geur aanbrengen en vernieuwen radicaal veranderd. Met behulp van een gepatenteerd natuurlijk molecuul kan dit luchtje zelfs uren na het opbrengen worden geactiveerd met slechts één druppel water. Door de toevoeging van vocht komen de topnoten van de geur, die normaliter sneller vervliegen dan de basisnoten, opnieuw vrij. Een dagje of avondje uit wordt zo nog aantrekkelijker; je hoeft immers nooit meer met je flesje eau de toilette te slepen!

Voor hem en haar

Voor dames is er de geur Replay ‘your fragrance! for her’. Een veelzijdige en fruitige mix met een vrolijk en opgewekt karakter. Heren ruiken naar Replay ‘your fragrance! for him’, met zijn krachtige, stimulerende en aromatische mix van watertonen.
replay your fragrance womenreplay your fragrance men

No comments:

Post a Comment